Ousen om Øl - hvem er jeg?

Ousen om Øl er en ølblog, der breder sig over flere formater.

Bloggen er startet som en hjemmeside i sommeren 2014, hvor indholdet var en blanding af holdningsbåret stof om øl, ølscenen, håndbryg og alt muligt ølrelateret fra anmeldelser af events, øl og opskrifter på mad med øl.

Fra starten var bloggen suppleret af en side på Facebook, og siden kom der også en Instagramprofil til, ligesom jeg også har været en tur omkring Youtube.

I dag får Instagram og Facebook lov til at dele ølanmeldelser og billeder af øl, mens bloggen stadig er hjemsted for klummer og andet indhold, der kræver flere ord, end Instagram lægger op til.

Jeg bruger ikke karakterer i mine anmeldelser af øl, jeg er mere til ord, som altid er mine egne, uanset om jeg selv har købt og betalt øllet, eller om jeg er så heldig, at nogen har været så søde at give mig en øl, men man kan altid finde mine vurderinger på min Untappd, hvis man er til tal.

Ved siden af egne projekter har jeg i foråret 2021 startet podcasten Ord om Øl sammen A Word on Beers, der også er en del af Beerbloggers.dk.

Jeg kan kontaktes på ousenomoel@gmail.com for et samarbejde, en ølsmagning eller noget andet, hvor I tænker jeg kunne bringe noget.

Personen bag bloggen:

· Jeg er uddannet lærer og har arbejdet i folkeskolen og på det specialpædagogiske område siden 2004.

· Jeg er gift og har to børn, hvor den ene er handicappet. På den baggrund skrev jeg i nogle år bloggen Strøtanker fra en autists far.

· Jeg har været aktiv i Danske Ølentusiaster i Fredericia, som medlem af bestyrelsen og som formand.

· Jeg har gennem mange år afholdt en del ølsmagninger med mange forskellige emner

· Jeg har siddet i Årets Ølnyhed- udvalget i Danske Ølentusiaster

· Jeg deltager så ofte som muligt i ølfestivaler, enten som gæst, eller som hjælper for et af de gode danske bryggerier.