Bestil en ølnørd til din ølsmagning

Er du på udkig efter at bestille en uforglemmelig ølsmagning? Book en ølnørd til privat ølsmagning!

Vi er en gruppe passionerede ølbloggere og ølnørder fra alle hjørner af Danmark, og vi brænder for at dele vores viden og kærlighed til øl.

Bestil ølsmagning med en af os og oplev en skræddersyet rejse gennem øllets verden, tilpasset dine ønsker og behov.

Vi leverer private ølsmagningen dér, hvor det passer dig bedst – uanset om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i et forsamlingslokale.

Og vi er ikke bundet til ét specifikt bryggeri, hvilket giver os friheden til at sammensætte den perfekte smagning med øl fra både danske og internationale bryggerier.

Ønsker du selv at vælge øllene eller vil du hellere lade os stå for udvalget? Valget er dit! Vi er fleksible og tilpasser os dine ønsker, så du og dine gæster får den bedste ølsmagning.

Med os som dine ølguider får du ikke bare smagt på øl – du får også historierne bag bryggerierne, indsigt i ølhistorien, og en dybere forståelse for, hvad der gør hver øl unik.

Vi har mange års erfaring med at arrangere ølsmagninger for både små og store grupper, og vi garanterer, at din oplevelse bliver noget særligt, hvis du ønsker at book privat ølsmagning.

Anders Seistrup

Anders har blogget om øl siden 2017, har anmeldt over 2.000 øl på ølbloggen Beercause, der med sine flere end 16.000 følgere er Danmarks mest fulgte ølblog. Derudover har Anders siden 2021 været igen med podcasten ’Der er et Øldigt Land’, hvor Anders tager rundt i landet og interviewer de danske bryggeri.

En privat ølsmagning med Anders vil have et historisk perspektiv, hvor øltypens oprindelse, bryggeriernes fortid og øllets karakteristika bliver fortalt.

Mail: cphcraftbeers@gmail.com
Tlf. 28733069
Opstartsgebyr: 1.500,-
Kuvertpris (ekskl. øl): 100,-

Thor Abildgaard

Thors ølrejse startede i 2005 og har været medlem af Danske Ølentusiater siden 2006. Med tiden voksede Thor i graderne i foreningen og blev i løbet af 2010'erne formand for lokalafdelingen i Horsens.

Som formand har Thor været initiativtager til ølfestivalen Beers Behind Bars, der fylder Fængslet i Horsens med gode danske øl hvert år. Thor har desuden blogget om øl i godt og vel 10 år under sit alias ThorBeers

Mail: Abildgaard16@hotmail.com
Tlf. 50926302
Pris: Forhandles alt efter antallet af deltagere