Første udsendelser i podcasten 'Der er et Øldigt Land'

Find alle episoderne her.

Natholdets Julekalender med Carsten Berthelsen

Natholdets Julekalender med Carsten Berthelsen er en ny podcast, som tager udgangspunkt i de øl, som de tre venner Carsten Berthelsen, Søren Rasted og Anders Breinholt smager i TV-showet Natholdets Julekalender 2021.

Hvor TV-showet bliver sjovere og sjovere for hvert afsnit, så træder podcasten længere og længere ind i Øllets Verden: Ingen jokes, ingen adventssnaps og ingen Nød-Mokai – kun ølsnak!

Podcasten kommer til at indeholde alle de informationer om de 24 øl og bryggerier, som hele Danmarks Ølleksikon, Carsten Berthelsen, ikke når at sige i TV-showet, før han afbrydes af en joke fra Søren Rasted eller en lammer fra Anders Breinholt.

Carsten Berthelsen er assisteret af Anders Seistrup fra Beercause, som også har podcasten Der er et Øldigt Land. Undervejs får de to værter virtuelt besøg af juleeksperten, Daniel Holmberg, der står bag podcasten Daniels Jul.

Hver morgen frem til juleaften udkommer der et afsnit på 10-20 minutter, hvor den øl, som TV-showet viser om aftenen, bliver kærligt behandlet.

Podcasten er målrettet både ølnørderne, som savner mere information om øllet i TV-showet, og ikke-nørderne, der gerne vil blive klogere på øl helt generelt.

Hør dagens afsnit om morgenen eller eftermiddagen på vej til og fra job, og kom i den helt rette stemningen inden showet kommer på TV om aftenen.