Anders Ousen, Thor Abildgaard, Anders Seistrrup vinder Den Danske Ølpris 2023 BeerbloggersDK

Den Danske Ølpris 2023

Den Danske Ølpris 203

Lørdag den 25. marts 2023 blev BeerbloggersDK som samlet gruppe hædret med æresprisen Den Danske Ølpris til Danske Ølentusiasters generalforsamling.

En hæder vi er utrolige stolte af og meget ydmyge omkring. Men også en hæder, der – sammen med de mange tilkendegivelser fra Danish Beer Bloggers Awards, hvor BeeebloggersDK af flere omgange blev direkte takket af de nominerede – har fået os til genoverveje vores position i det danske øllandskab.

Formålet med BeerbloggersDK har nemlig aldrig været selv at søge hæder og anerkendelse som en lille ølitær gruppe, men i stedet samle kræfterne så vi i højere grad kunne være en hjælpende hånd ved at forstærke branchens aktørers budskaber, aktiviteter samt medvirke til, at alle øldrikkere oplever et inkluderende, socialt og positivt dansk ølmiljø.

Den Danske Ølpris med Anders Seistrup, Thor Abildgaard, Anders Ousen, Klaus Rehkorpff

BeerbloggersDK vinder Den Danske Ølpris 2023. Fra venstre ses Anders Ousen, Anders Seistrup, Thor Abildgaard, Niels Kristian Skjærbæk, Klaus Rehkopff

Vi er utrolig glade for, at vores arbejde for branchen har fanget opmærksomheden hos Danske Ølentusiaster, men vi håber også, at denne positive opmærksom på ølbloggere kan bredes ud til alle danske øvrige ølbloggere og branchefolk.

Vi vil derfor fremadrettet åbne vores kanaler for alle, der skulle have noget på hjertet.

Har du en oplevelse, nogle tanker eller andet, som du tænker vedkommer resten af Øldanmark, er du meget velkommen til at forfatte debatindlæg, klummer o.l. og anvende det talerør, som BeerbloggersDK som kanal kan give.

Kontakt os gerne over Instagram eller Facebook.

Du kan læse mere om motivationen bag på Danske Ølentusiasters hjemmeside her.

Skål og højt skum!
Posted in BeerBloggersDK, Danske Ølentusiaster and tagged , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *