Øl og sport – Interview med Mikkel Bjergsø

Øl og sport – er det en kombination der giver mening. Mikkel Bjergsø, grundlægger og ejer af Mikkeller, har en mening om det. Hør den i det interview Niels Kristian – A Word On Beers – lavede med Mikkel efter at han og Søren Runge havde cyklet fra København til Skagen.

Cykelturen til Skagen var kommet i stand, fordi Mikkel og Søren havde snakket om hvad det længste de kunne komme i Danmark var.  Jeg mødte Mikkel og Søren i Skagen fredag den 24/4 og over en øl snakkede jeg med Mikkel om kombinationen øl og sport, men også om hvordan man forsøger at få 7 mia. mennesker til at drikke craft beer, om #CraftBeerAid2020 og om belgisk øl.

Find A Word On Beers på Facebook, Instagram og blog.

Posted in BeerBloggersDK, Interview and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *